SPONSORKLIKS

20 juni 2023


Beste Tennisliefhebber,

Tijdens de laatste jaarvergadering is de suggestie gedaan om gebruik te maken van SponsorKliks om de clubkas op een eenvoudige manier te spekken, zonder “extra inspanningen”. Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze tennisclub, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd.nl en onze tennisclub ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee.

Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar onze club. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je onze club ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van T.C. 't Bronshout. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Een deel van deze commissie wordt op de bankrekening van onze tennisclub gestort. Belangrijk te weten; je betaalt hetzelfde!  

Anonimiteit gewaarborgd
Noch SponsorKliks, noch onze club weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor T.C. 't Brônshout is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Bezoek de SponsorKliks pagina van T.C. 't Brônshout.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12752

Nieuwscategorieën