Competitie senioren

Voor de senioren worden er in de verschillende competities veel verschillende soorten aangeboden waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorie√ęn gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+, 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende soorten ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd.

Aan het spelen van competitie zijn kosten verbonden bestaande uit competitiegeld (vanuit de KNLTB) en een aantal sets goedgekeurde tennisballen vanuit de vereniging.

KNLTB-ledenpas
Als lid ontvang je de KNLTB-ledenpas, die je elke competitiedag bij je moet hebben. Wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan een competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen.

Kloppen je gegevens op je ledenpas niet of ben je je ledenpas kwijt? Geef dit dan door aan de ledenadministratie. De ledenadministrateur is de enige persoon die gegevens in de KNLTB ledenadministratie kan wijzigen. Ook kan de ledenadministrateur een nieuwe pas voor je aanvragen bij de KNLTB.