Competitie jeugd

Voor de jeugd t/m 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. En ook deze jongste jeugd kan competitie spelen. Zij kunnen meedoen aan de Tenniskids competitie. Deze bestaat uit de Rode, Oranje en de Groene Competitie.
De Rode competitie en de Oranje competitie bestaan uit dertien speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar.
Voor kinderen die in de kleur groen tennissen is er de Groene competitie.

Junioren kunnen meespelen aan de KNLTB Junioren competitie 10 t/m 14 jaar of 11 t/m 17 jaar. Deze competitiesoorten worden aangeboden in de samenstellingen meisjes, jongens en gemengd en je kan zowel op zaterdag al zondag competitie spelen. Junioren spelen net zoals de senioren op een hele baan.

Aan het spelen van competitie zijn kosten verbonden bestaande uit competitiegeld (vanuit de KNLTB) en een aantal sets goedgekeurde tennisballen vanuit de vereniging.

KNLTB-ledenpas
Als lid ontvang je de KNLTB-ledenpas, die je elke competitiedag bij je moet hebben. Wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan een competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen.

Kloppen je gegevens op je ledenpas niet of ben je je ledenpas kwijt? Geef dit dan door aan de ledenadministratie. De ledenadministrateur is de enige persoon die gegevens in de KNLTB ledenadministratie kan wijzigen. Ook kan de ledenadministrateur een nieuwe pas voor je aanvragen bij de KNLTB.