UPDATE (4) VANWEGE CORONA VIRUS

16 mei 2020


Uiteraard volgen we hierbij dit protocol dat is opgesteld door de KNLTB: PROTOCOL VERANTWOORD SPORTEN en de ‘aanvullende richtlijnen tennis/padel’.

De aanvullende richtlijn is als bijlage opgenomen. Een aantal voorwaarden willen we hieronder nog expliciet benoemen, maar uiteraard zijn de totale voorwaarden van kracht.

Voorwaarden:

  • De veiligheid en hygiëneregels van de NOC*NSF, zie in de bijlage het corona protocol veiligheid en hygiëneregels.
  • Op het sportpark zijn op diverse plekken ‘waarschuwingsborden’ opgehangen.
  • Op het sportpark is aanvullend op de richtlijnen om thuis de handen te wassen, de mogelijkheid om ook daar nog de handen (extra) te wassen bij binnenkomst, zorg indien gewenst zelf voor handdoek. Desinfecterende zeep/lotion is aanwezig op de club.
  • Kantine, terras en kleedkamers blijven dicht (alleen voor calamiteiten te openen),  bijvoorbeeld bij dringend toiletbezoek of bij blessure, hiervoor zijn ook beschermingsmiddelen aanwezig om dat hygiënisch verantwoord te doen.
  • Volwassen van 19 jaar en ouder mogen alleen 1 op 1 vrij spelen; zonder toezichthouder. Uitzondering: 2 op 2 vrij spelen (dubbelspel) is alleen mogelijk met personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen.
  • We introduceren ook het reserveren van een baan via onze ‘KNLTB ClubApp’ (een heel aantal van jullie gebruikt deze app al). Het reserveren van een baan is een verplichting vanuit de richtlijnen (jullie worden apart geïnformeerd hoe je de app kunt installeren), waarschijnlijk zal het bij ons niet zo’n vaart lopen, maar als je reserveert ben je wel zeker van een baan.

Mocht er komende tijd iets gaan wijzigen in de voorwaarden, waaronder tennis weer mogelijk is, zullen we jullie daar uiteraard over informeren.

Ten slot wensen wij jullie veel tennisplezier en reken wij op jullie inzake alle voorschriften. 

corona-protocol-veiligheid-en-hygieneregels.pdf aanvullende-richtlijnen-verantwoord-tennissen-en-padellen.pdf

Nieuwscategorieën