Accommodatie

Onze accommodatie bestaat uit vier verlichte gravelbanen met een kantine. Onze accommodatie wordt onderhouden door de Onderhoudscommissie. De kantine wordt beheerd door de Kantinecommissie.

clubgebouwbeesel

T.C. ‘t Brônshout biedt niet-leden de mogelijkheid om een aantal keren met een lid te tennissen tegen een laag tarief. Hierbij is het introducéreglement van kracht.

Voor iedereen die gebruik maakt van de banen is het baanreglement van kracht.

De kantine zal in de avonduren (op maandag- dinsdag en donderdagavond) vanaf 19.00 uur geopend zijn. Tijdens competities, clubkampioenschappen en toernooien gelden ruimere openingstijden, waarbij de kantine ook tijdens wedstrijden geopend zal zijn.

Toegang tennisbanen/kantine
Om toegang tot de tennisbanen en/of kantine te verkrijgen moet men in het bezit zijn van een sleutel. Deze sleutel is alleen voor senioren verkrijgbaar tegen een borg van € 5,-. Om in het bezit te komen van een sleutel kun je contact opnemen met de kantinecommissie (José Jeurens, l.jeurens@home.nl of telefonisch 077-4742408). De sleutel blijft eigendom van de vereniging en moet bij beëindiging van het lidmaatschap weer worden ingeleverd. De borg ontvang je dan terug.