OPENINGSTOERNOOI SENIOREN

Zondag 7 april is het dan zo ver, de opening van het buitenseizoen 2019! Naast het openingstoernooi, willen we ook de volledig nieuwe kantine inwijden. Er is hard gewerkt en het resultaat mag er zijn.

Het toernooi staat open voor alle senior leden die zin hebben om weer een eerste balletje buiten op het gravel te slaan. Naast de sportieve prestatie zal de middag ook in het teken staan om gezellig iets te drinken. Dus ook leden die (nog) niet het racket meenemen zijn van harte welkom.

We beginnen om 12:30u met koffie en vlaai. De wedstrijden starten om 13.00 uur en afhankelijk van het aantal deelnemers speel je maximaal 3 partijen van 50 minuten. Als je minder wilt spelen is dat geen probleem. Graag bij opgave aangeven of je 1, 2 of 3 wedstrijden wilt spelen.

Opgave uiterlijk 1 april door een e-mail te sturen naar recreatiecommissie@bronshout.nl.

Met sportieve groet,

De organisatie