Tennis inloopavond

Beste tennisvriendinnen en vrienden,

Voor alle leden van ’t Bronshout willen wij dit seizoen elke woensdag een inloop tennisavond organiseren. De bedoeling is om in een ongedwongen sfeer een balletje te slaan. Hierbij is ieder lid welkom, je kans om eens tegen en met een andere partner te spelen. Afhankelijk van het aantal aanwezige zal er een indeling gemaakt worden waarbij zoveel als mogelijk een aantal evenwichtige dubbels ontstaan. Ook kan op deze avond de ballen machine ingezet worden. Ideaal om je techniek nog verder te verbeteren.

Woensdagavond = tennisavond

Gedurende deze avonden is de kantine geopend hetgeen de mogelijkheid biedt om na afloop de gespeelde partijen grondig te analyseren. Dus meld je vanaf 16 mei gewoon elke woensdag met racket, met of zonder partner op ons tennispark.

Wanneer:         elke woensdag
Aanvang:         20:00 uur

Tot woensdag!