Inschrijven zomertraining

Beste leden,

Het zomerseizoen komt weer snel in zicht.

Ook dit jaar is het voor alle leden weer mogelijk om les te nemen. De lessen zullen wederom plaatsvinden onder begeleiding van TML (Ellis Franssen). We willen ook dit jaar weer gebruik maken van enkele leden, als ondersteuning voor Ellis. De extra begeleiding gedurende de lessen van de junioren (en misschien ook voor de senioren) zal door een aantal goede spelers van T.C. ’t Brônshout verzorgd worden.

Voor dit jaar zijn de mogelijkheden voor de lessen als volgt:

Maandag vanaf 16.00 uur
Donderdag vanaf 19.00 uur

Voor diegene die graag gebruik wensen te maken van de lessen (junioren en senioren), verzoeken wij om middels een reply op deze mail aan te geven dat je les wilt hebben en wat de voorkeur qua dag/tijdstip zou hebben. Uiteraard kunnen we geen garanties geven op jullie voorkeur, maar we zullen wel ons uiterste best doen om er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De lessen starten vanaf begin april (voor het zomerseizoen zijn er ca. 15 lessen).

Opgave graag uiterlijk 12 maart 2018 via penningmeester@bronshout.nl

De kosten bedragen:
Seniore     €  90,- bij 8 deelnemers per les
Senioren   € 180,- bij 4 deelnemers per les
Junioren    €  55,-

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en jeugdcommissie
Evelien Duimelaar en Ron Steeghs